Wijziging Security voorschriften luchtvaart

Iedere afzender van luchtvracht moet geregistreerd worden in de Europese databank van bekende afzenders. Dit is het gevolg van nieuwe voorschriften voor de beveiliging van luchtvracht die eind april in werking zijn getreden. Lees erover op de weblog van Hans van der Maat.


Hans van der Maat is werkzaam als veiligheidsadviseur en opleider bij SCS Training & Consultancy BV, een aan de E-status houder Special Cargo Services gelieerd bedrijf.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren