Verslag MSC-bijeenkomst gepubliceerd

Op de website van de Internationale Maritieme Organisatie (IMO) is het verslag geplaatst van de 95ste bijeenkomst van het Maritime Safety Committee (MSC) van de IMO. Het MSC heeft onder andere de IGF Code (International Code of Safety for Ships using Gases or other Low-flashpoint Fuels) aangenomen. Deze regelgeving voor het gebruik van gas als brandstof is ontworpen vanwege het toenemende gebruik van gas als brandstof, en houdt rekening met de specifieke eigenschappen van gas/LNG en andere brandstoffen met een laag vlampunt.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren