Verslag Beleidsnota Rampenbestrijding gepubliceerd

De vaste commissies voor Infrastructuur en Milieu, Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Veiligheid en Justitie hebben op 12 december 2013 overleg gevoerd met staatssecretaris Mansveld van Infrastructuur en Milieu, minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en minister Opstelten van Veiligheid en Justitie over externe veiligheid en handhaving. Van dit overleg is nu het verslag gepubliceerd.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren