Toxic stelt gratis posters beschikbaar

Toxic, het product om chemische stoffen te beheren, heeft twee gratis posters ontwikkeld. Op een van de posters staan de 17 benodigde stappen voor werken met chemische producten beschreven. U kunt deze stappen stap voor stap voor uw organistie afvinken. Zo geeft deze poster stap voor stap inzicht of uw organisatie het veilig werken met chemische producten procesmatig goed heeft geregeld. Deze poster is bedoeld voor de beleidsmakers en verantwoordelijken van het safteybeleid.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren