Stand van zaken GHS

Aan aandacht voor REACH geen gebrek, maar rondom het systeem voor het globaliseren van de indeling en kenmerking van chemicaliën, het Global Harmonised System (GHS), blijft het nog een beetje schimmig. Terwijl er toch inmiddels evenveel mensen op Europees niveau bezig zijn met GHS als met REACH. Een reactie van Heddy de Wijs, senior beleidsmedewerker bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren