Nissewaard beantwoordt vragen wegvervoer gevaarlijke stoffen

De gemeente Nissewaard heeft geantwoord op schriftelijke vragen van de lokale partij Nissewaard Lokaal over het vervoer van gevaarlijke stoffen bij storingen bij de Botlekbrug. De gemeente vindt (ook) dat er geen vervoer van gevaarlijke stoffen moet plaatsvinden door de stedelijke bebouwing van Nissewaard. Als er een stremming is bij de Botlekbrug moeten vrachtwagenchauffeurs zich houden aan de vastgestelde omleidingsroute.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren