Mansveld reageert op DCMR-onderzoek Odfjell

Het is onacceptabel dat Odfjell 210 voorvallen bij het bedrijf niet of niet op de juiste manier meldde bij de daarvoor aangewezen instanties. Dat heeft staatssecretaris Mansveld (Infrastructuur en Milieu) in een brief aan de Tweede Kamer geschreven. Zij reageert daarmee op de door de provincie Zuid-Holland gepubliceerde resultaten van een onderzoek van de Rotterdamse Milieudienst (DCMR) naar het niet of niet juist melden van de voorvallen.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren