Illegaal vuurwerk in postpakketten onderschept

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) en pakketvervoerders hebben dit najaar bij distributiecentra ruim duizend kilo aan illegaal gevaarlijk vuurwerk onderschept. De tachtig postpakketten komen voornamelijk uit Polen en Tsjechië en waren besteld door Nederlandse particulieren. De politie en het Openbaar Ministerie beslissen per persoon over vervolgstappen. De pakketten zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren