Implementatie ADN verdrag dichtbij

Auteur(s)

Met de alsmaar toenemende vraag van de samenleving naar hogere externe veiligheid met betrekking tot het vervoer van gevaarlijke stoffen, zal de binnenvaart in de toekomst nog meer de aangewezen modaliteit zijn om dit soort transporten te bewerkstelligen. Zo werd in Nederland in 2005 67.6 miljoen ton/km gevaarlijke stoffen per binnenvaarschip vervoerd. Het weg- en spoorvervoer volgde op niet geringe afstand met 9.5 en 3.3 miljoen ton/kilometer.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren