Henk Bril

Auteur(s)
Magazine editie

Hebben jullie dat ook? Dat er sommige uitspraken van mensen gegrift staan in je geheugen? Dat je ze zó naar boven kunt lepelen en dat het lijkt alsof je er weer live bij bent? En dat je je achteraf afvraagt waarom die uitspraak in je denkraam blijft rondzingen net onder de oppervlakte? Soms duurt het heel lang voordat je daar achter komt….

Auteur(s)
Magazine editie

Weten jullie wat een schrikhek is? Ik wel. Maar ik moet ook bekennen dat ik tot een week geleden geen idee had wat het was. Toch heb ik er al talloze gezien, want schrikhekken zijn heel normaal in het straatbeeld. Jullie kennen ze ook. Een schrikhek is een verkeershek met rood/witte strepen en voorzien van reflecterende stickers. Ze zijn van aluminium of kunststof en vroeger van hout.

Auteur(s)

Een aantal jaren geleden belde een gewaardeerde collega op. “Hé Henk, ik zie een trein van jullie langs mijn kantoor rijden.” Op zich niet iets om wakker van te liggen zou je zeggen, ware het niet dat hij in Amersfoort werkt. Een trein afkomstig uit Limburg verwacht je niet in de provincie Utrecht, tenzij je naar Groningen moet.

Auteur(s)

Kan een ongeluk zoals op 6 augustus 2018 in het Italiaanse Bologna ook in Nederland gebeuren?

Auteur(s)
Magazine editie

Henk Bril belicht de toekomst van het Basisnet

Auteur(s)
Magazine editie

Een column van Henk Bril over de vlamkerende roosters in de binnenvaart

Auteur(s)
Magazine editie

Een column van Henk Bril over de parkeerregeling uit het ADR.

Auteur(s)

Column van Henk Bril

Auteur(s)
Magazine editie

Henk Bril belicht in zijn column de regelgeving van de etikettering.