De lastige materie van indeling en etikettering

Auteur(s)
Magazine editie

Zowel de CLP-verordening als vervoersregelgeving zoals ADR is gebaseerd op het Globally Harmonised System van de Verenigde Naties. Toch zijn het in feite twee aparte implementeringszuilen van GHS, wat het voor gebuikers en vervoerders niet eenvoudiger maakt. Een recentelijk gepubliceerd richtsnoer van het Echa schept enige duidelijkheid. De relatie met Arbo-werkpleketikettering blijft echter lastig.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren