In de praktijk: een schip in bijzondere omstandigheden

Auteur(s)

Gevaarlijke Lading heeft een nieuwe rubriek in het leven geroepen: In de praktijk. In deze rubriek worden inspecties, incidente, casussen en dergelijke beschreven. In deze eerste aflevering de beschrijving van een schip dat in zwaar weer terecht komt en daardoor alumuniumchloride verliest. Aan de hand van foto's wordt beschreven hoe het product opgeruimd wordt en wat daar allemaal bij komt kijken.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren