CLP versus ADR en PGS 15

Magazine editie

In dit artikel leggen Ivo Erens en Wim van Dongen uit wat de relatie is tussen CLP enerzijds en ADR en PGS 15 anderzijds. Alhoewel het eerste voor gebruik is, en het tweede voor vervoer/opslag, raken beide soms toch met elkaar verweven. Helaas is op de derde bladzijde in het blauwe kader een fout geslopen: hier had geen CLP-label moeten staan, maar het vervoersetiket voor giftige stoffen: vervoersetiket 6.1

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren