Verkiezing 'Veiligheidsadviseur van het Jaar'

EVO organiseert samen met de Vereniging voor Veiligheidsadviseurs de verkiezing 'Veiligheidsadviseur van het Jaar'. Deze verkiezing is bestemd voor de gediplomeerd veiligheidsadviseur vervoer gevaarlijke stoffen (ADR/RID/ADN) die minstens een jaar werkzaam is. Dankzij de inspanningen van de veiligheidsadviseur behoort het transport in Nederland met gevaarlijke stoffen tot de veiligste ter wereld, en daarom verdient deze professional wat meer waardering en aandacht, aldus EVO en VVA. 

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren