Zesde weekupdate Odfjell door DCMR


Afgelopen vrijdag heeft de DCMR zijn zesde update gepubliceerd over de ontwikkelingen bij tankopslagbedrijf Odfjell Rotterdam. 


De DCMR en de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond (VRR) hebben afgelopen week wederom een aantal blus- en veiligheidstests gecontroleerd. Daarnaast zijn deze week ook integriteitsbeoordelingen uitgevoerd.


Feiten en cijfers vrijdag 7 september
•De benodigde reparaties aan de vacuüm / drukventielen waarop de DCMR in juni heeft gehandhaafd zijn uitgevoerd. De ventielen zijn door de DCMR in orde bevonden.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren