Wederom Kamervragen ontgassen

De SP en GroenLinks hebben wederom Kamervragen gesteld aan staatssecretaris Mansveld van Infrastructuur en Milieu over ontgassen in de binnenvaart. Dit onder verwijzing naar de op 21 januari door de staatssecretaris beantwoorde vragen. Het gaat nu met name om de vraag in hoeverre de regering (en gemeenten) ruimte hebben voor een eenzijdig nationaal verbod op ontgassen door de binnenvaart. Verder vrag

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren