Stand van zaken Odfjell

De DCMR Milieudienst Rijnmond heeft afgelopen vrijdag zijn tiende update gepubliceerd over de ontwikkelingen bij tankopslagbedrijf Odfjell Rotterdam. Dinsdag 9 oktober is de reguliere BRZO-controle bij Odfjell gestart. Als onderdeel hiervan heeft de DCMR samen met de Veiligheidsregio Rotterdam (VRR) gisteren een inspectie uitgevoerd op de locaties Odfjell Tankterminal Rotterdam (OTR) en Odfjell Maritiem (OTM).


Over de uitkomsten van de inspecties maken de DCMR en VRR een gezamenlijk rapport op.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren