Richtsnoer wegen containers gepubliceerd

Een aantal handelsorganisaties heeft een richtsnoer samengesteld voor de implementatie van de nieuwe IMO-regels voor het wegen van containers. Deze zijn opgenomen in de Solas-conventie (Safety Of Life At Sea) en worden van kracht op 1 juli 2016. Het document van de World Shipping Council (WSC), de TT Club, de International Cargo Handling Coordination Association (ICHCA), en het Global Shippers’ Forum (GSF) heeft de vorm van veelgestelde vragen (faq's) en het is ontwikkeld in antwoord op vragen van schippers, bevrachters en terminaloperators om aan de nieuwe regels te voldoen.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren