Provincie Utrecht wil ontgassen binnenvaart verbieden

Als het aan de provincie Utrecht ligt, wordt er niet meer tijdens het varen ontgast. Gedeputeerde Staten van de provincie Utrecht heeft het voorstel voor wijziging van de Provinciale Milieuverordening vastgesteld, met een verbod op het ontgassen door de binnenvaart. De beoogde aanpassing wordt op 31 oktober voorgelegd aan Provinciale Staten. Daarnaast wordt voorgesteld  de verordening aan te passen op een viertal uitzonderingen in stiltegebieden betreft het houden van evenementen.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren