Onderzoeksrapport emissie nikkelstof BASF gepubliceerd

De Onderzoeksraad voor Veiligheid heeft het onderzoeksrapport gepubliceerd over het ongeval op 6 februari 2015 bij BASF Nederland in De Meern waarbij een emissie van nikkelhoudende stof ontstond. De emissie vond plaats in een aftapinstallatie die in een bedrijfshal van de Base Metal fabriek van BASF staat. Het ongeval in februari 2015 was niet het eerste ongeval met de betreffende installatie dat door de Onderzoeksraad is onderzocht.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren