Odfjell voldoet aan verplichting reiniging 15 tanks

Odfjell heeft voldaan aan een verplichting van de DCMR Milieudienst Rijnmond dat in 15 tanks met inwendige drijvende daken snel verdampende stoffen niet opgeslagen mogen worden. Voor zondag 1 juli moest dit geregeld zijn.


Bij nacontrole van de DCMR op 3 juli bleek dat Odfjell de betreffende tanks heeft leeggehaald. Ze zijn ook gereinigd met gasolie, zodat restanten verwijderd zijn. Zo is voorkomen dat er overbodige emissies in de lucht komen.


In en aantal tanks worden nu stoffen met een lage dampspanning opgeslagen.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren