Nieuw informatiesysteem gevaarlijke stoffen spoorvervoer

Deze week zet de spoorsector een nieuwe stap om de veiligheid van het goederenvervoer per spoor te vergroten: het Informatiesysteem Gevaarlijke Stoffen (IGS) gaat officieel van start. IGS geeft een compleet overzicht van de actuele spoorbezetting voor elk emplacement door alle vervoerders. Hiermee hebben hulpdiensten in geval van een calamiteit direct inzicht in de locatie en inhoud van wagons op spooremplacementen.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren