Negende weekupdate Odfjell

DCMR Milieudienst Rijnmond heeft vrijdag jl. zijn negende update gepubliceerd over de ontwikkelingen bij tankopslagbedrijf Odfjell Rotterdam. 


Het proces van het leeghalen van de tanks met licht ontvlambare producten is vorige week voltooid. Daarmee zullen er zich minder frequent nieuwe feiten voordoen waarover we u kunnen informeren. De DCMR zal daarom over twee weken weer met een nieuwe update komen rondom de situatie bij Odfjell. In ieder geval zullen ook de komende tijd de RBI ( Risk Based Inspections) inspecties  worden uitgevoerd.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren