Nederland ondertekent ADR M266

Op 5 maart jl. heeft Nederland de Multilaterale ADR-overeenkomst M266 ondertekend. Deze betreft het transport van ontplofbare stoffen en voorwerpen die toebehoren aan de krijgsmacht waarvan bepaald is dat ze worden vernietigd. Bij deze overeenkomst zijn nu de volgende landen aangesloten: Zweden, Oostenrijk, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk, Finland, Portugal en Nederland. Ze loopt af op 1 augustus 2018.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren