Nederland herkozen in Raad IMO

Tijdens de 29e Algemene Vergadering van de IMO is Nederland herkozen als lid van de Raad van de Internationale Maritieme Organisatie (IMO). Met deze herverkiezing voor de periode 2016-2017 is Nederland verzekerd van een zetel in het 'dagelijks bestuur' van dit agentschap van de Verenigde Naties. De IMO is verantwoordelijk voor internationale regelgeving op het vlak van maritieme veiligheid, beveiliging en bescherming van het zeemilieu. In de Internationale Maritieme Organisatie vertegenwoordigt Nederland de belangen van de Nederlandse scheepvaart, onze havens en het zeemilieu.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren