Multilaterale ADN-overeenkomsten gepubliceerd

Op de website van de UNECE zijn de multilaterale ADN-overeenkomsten MO17 en MO18 gepubliceerd. Deze zijn door Nederland geïnitieerd en mede-ondertekend door Duitsland. De MO17 betreft niet-gemarkeerde vlamkerende roosters. MO18 betreft de toekenning van subgroepen binnen explosiegroep IIB. Zie voor een nadere toelichting de nieuwsbrief van het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB).

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren