Minister beantwoordt wederom Kamervragen Botlekbrug

Minister Schultz van Haegen (I&M) heeft Kamervragen beantwoord over de meest recente storing aan de Botlekbrug. Op de vraag of het wel wenselijk is dat het transport van gevaarlijke soffen via de N59 moet, antwoordt zij dat de N59 de alternatieve route voor gevaarlijke stoffen is die met de Veiligheidsregio is afgestemd. Via deze route wordt voorkomen dat gevaarlijke stoffen door tunnels vervoerd worden en wordt zo min mogelijk door woonkernen gereden.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren