Kamervragen nieuwe lek bij DuPont beantwoord

Staatssecretaris DIjksma (I&M) heeft Kamervragen beantwoord over het feit dat er opnieuw een formaldehydelek is opgetreden bij DuPont in Dordrecht. Ze stelt dat het bevoegd gezag op 14 oktober een last onder dwangsom heeft opgelegd aan DuPont. Deze hield in dat het bedrijf een veiligheidsstudie moet uitvoeren en de daarin geïdentificeerde maatregelen moet uitvoeren. Daarnaast heeft het bevoegd gezag aangekondigd het inspectieregime voor het bedrijf te verzwaren, onder andere door het uitvoeren van extra inspecties.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren