Inspecties KFD naar naleving beveiliging radioactieve stoffen

Bedrijven die gebruik maken van radioactieve stoffen, zoals ziekenhuizen en constructiebedrijven, kennen de nieuwe regels voor de beveiliging van die stoffen tegen diefstal en misbruik nog onvoldoende. Dat blijkt uit inspecties die de Kernfysische Dienst (KFD) uitvoerde nadat die nieuwe regels in april 2013 van kracht werden. De KFD gaat bedrijven en instellingen wijzen op het voorgeschreven beveiligingsplan en het nemen van afdoende maatregelen om misbruik en diefstal te voorkomen.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren