IATA publiceert richtsnoer lithiumbatterijen

Luchtvaarthandelsorganisatie IATA heeft een geactualiseerde versie gepubliceerd van het Lithium Battery Guidance Document, waarin de wijzigingen in de wetgeving 2017 (Dangerous Goods Regulations 58) zijn verwerkt. Dit document bevat een lijst met definities, de indeling van verschillende types lithiumbatterijen, de verbodsbepalingen en beperkingen voor het luchtvervoer van lithiumbatterijen. en veelgestelde vragen.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren