IATA publiceert derde addendum DGR 54

Onlangs heeft IATA addendum III gepubliceerd voor de 54e editie van de Dangerous Goods Regulations. Deze editie van de Dangerous Goods Regulations, de regelgeving voor de luchtvracht van gevaarlijke stoffen, is sinds 1 januari van kracht.
 
Addendum III heeft vooral betrekking op nieuwe en gewijzigde landenvariaties in Section 2.8.2 en variaties in luchtvaartmaatschappijen in Section 2.8.4. De samenvattende tabel in 2.8.3.5 is hieraan aangepast. De wijzigingen zijn geel gehighlight in het document.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren