Gezond Transport introduceert Veilig Verladen 2.0

Gezond Transport heeft een nieuwe versie van het instrument Veilig Verladen ontwikkeld en online gezet. Vervoerders kunnen hiermee werksituaties herkennen die een gezondheidsgevaar opleveren bij het laden en/of lossen van vloeibare gevaarlijke stoffen in tankwagens.


Op de site veiligverladen.nl kan de vervoerder een stof- of productnaam invoeren, samen met gegevens over temperatuur van de lading en de methode van verladen.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren