Gewijzigd Verdrag van Rotterdam gepubliceerd

In Tractatenblad 78, 2014 is het gewijzigde Verdrag van Rotterdam (van 10 september 1998) gepubliceerd. Dit betreft de 'voorafgaande geïnformeerde toestemming' ten aanzien van bepaalde gevaarlijke chemische stoffen en pesticiden in de internationale handel. Het gaat in deze publicatie om de Engelse teksten van de wijzigingen in Bijlage III, uit 2011 en 2013. Deze wijzigingen zijn inmiddels al in werking getreden en worden in Nederland bekendgemaakt op de dag na publicatie in het Tractatenblad, te weten 18 april 2014.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren