Gevaarlijke Lading 3/2015 verschenen, thema op- en overslag

Gevaarlijke Lading 3/2015 is verschenen, met als thema: 'op- en overslag'.In dit nummer de volgende bijdragen: een toelichting op de wijzigingen in PGS 15, nieuwe regels voor Brzo-bedrijven (Seveso III) en hoe daarmee om te gaan, walstroom in combinatie met gevaarlijke lading, de gevolgen van CLP voor bedrijven, software voor administratief toezicht op ontgassen, Hulpplan LNG in ontwikkeling (rubriek In de praktijk), Vakdag gevaarlijke stoffen (rubriek Uit het vak), en de vaste rubrieken Nieuwsfeiten, Op reis en column van Hen

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren