Gevaarlijke Lading 2 verschenen: thema op- en overslag

Gevaarlijke Lading nummer 2/2013, thema: op- en overslag, is verschenen. Sandra de Bont, aankomend directeur van het Vereniging Onafhankelijke Tankopslag Bedrijven, treedt in dit nummer naar buiten met het nieuwe VOTOB Veiligheidsplan. Binnen dit plan doen tankopslagbedrijven onderzoek naar de veiligheid van het eigen bedrijf, met als doel de sector uiteindelijk veiliger te maken door middel van verbeterplannen.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren