Gevaarlijke Lading 2: persoonlijke beschermingsmiddelen

Begin mei verschijnt Gevaarlijke Lading 2/2012, met als thema persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm's). De eerste bijdrage bespreekt de eisen en het beleid rond pbm's en het onderhoud ervan. Verder komen alle actuele ontwikkelingen rond adembescherming aan de orde. Voor het onderschatte probleem van ontsnapte waterstofsulfide wordt een oplossing geboden in de vorm van H2S-meetapparatuur.  De poster in het hart laat schematisch zien welke eisen en normen er gelden voor de verschillende persoonlijke beschermingsmiddelen die er zijn.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren