EMSA publiceert rapport zwavelvrije brandstoffen

Het Europese agentschap voor Maritieme Veiligheid (EMSA) heeft een rapport uitgebracht over methanol en ethanol als alternatieve brandstoffen voor de scheepvaart. Dit blijken goede alternatieven om de emissie en de CO2-footprint van scheepsbewegingen te verlagen. Omdat ze zwavelvrij zijn, kan het gebruik van deze brandstoffen zorgen voor compliance met de Zwavelrichtlijn van de Europese Commissie.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren