ECHA lanceert Classificatie- en Etikettering-inventaris van chemische stoffen

Het Europees Agentschap voor chemische stoffen (ECHA) heeft de Classificatie- en Etikettering-inventaris (C&L-inventaris) van chemische stoffen op de Europese markt gelanceerd. Meer dan drie miljoen ingediende records die meer dan 90.000 chemische stoffen betreffen, zijn nu vrij toegankelijker op de ECHA-website. Deze database bevat classificatie- en etiketteringsinformatie op ingediende en geregistreerde stoffen die ontvangen zijn van fabrikanten en importeurs.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren