Echa actualiseert richtsnoer identificatie stoffen

Het Europees Agentschap voor chemische stoffen Echa heeft de Engelse versie van het Richtsnoer voor de identificatie en naamgeving van stoffen in REACH en CLP geactualiseerd. Dit document beschrijft hoe een stof onder REACH en CLP benaamd en geidentificeerd wordt. In deze 2.0-versie is met name een nieuwe Appendix III toegevoegd, met een beschrijving van het substance identity profile-concept.
In het Nederlands bestaat nu nog de vorige versie: 1.4.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren