Deltalinqs reageert op ILT-brief losprocedure gesloten tankschepen

Deltalinqs heeft, mede namens Oram en ketenpartijen in de binnenvaart, schriftelijk gereageerd op een brief van de Inspectie Leefomgeving en Transport (IL&T) over de losprocedure voor gesloten binnenvaarttankschepen. Het betreft het lossen van ladingtanks van binnenvaarttankschepen naar de walinstallatie: de daarbij ontstane onderdruk wordt veelal gecompenseerd wordt door het automatisch openen

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren