DCMR publiceert weekupdates Odfjell

De Milieudienst Rijnmond DCMR publiceert de komende weken een wekelijkse update op zijn website over de ontwikkelingen bij Odfjell. Het gaat dan om de handhavingsacties, de buitengebruikstelling en het mogelijk weer in gebruik nemen van in orde bevonden bedrijfsonderdelen.


In de weekupdate van 3 augustus meldt DCMR dat Odfjell Terminals Rotterdam (OTR) op 27 juli haar activiteiten op het terrein in de vorm van een safety shutdown heeft stilgelegd.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren