DCMR hanteert Risicogericht Inspecteren

De nieuwe werkwijze Risicogericht Inspecteren binnen de DCMR Milieudienst Rijnmond betekent dat bedrijven waarvan jarenlang is gebleken dat er weinig gevaar schuilt, minder bemoeienis krijgen en achterblijvende bedrijven juist consequenter worden aangepakt. Ongeveer 26.000 bedrijven controleert de DCMR in de regio Rijnmond. Het merendeel wordt onaangekondigd bezocht. Ongeveer 100 daarvan zijn grote risicovolle bedrijven, zoals Shell en Odfjell. Daar is onaangekondigd binnenvallen niet effectief, omdat de juiste personen op locatie moeten zijn voor de juiste informatie.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren