CBRB geeft update ADN-vergadering UNECE

Van 22 tot en met 25 augustus heeft in Genève de UNECE-vergadering plaatsgevonden van het ADN Safety Committee. Het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB) geeft in zijn nieuwsbrief een update van een aantal belangrijke besluiten en voorstellen. Zo heeft Duitsland een voorstel ingediend waarvan de verwachting was dat in het ADN 2017 zou worden opgenomen. De rode draad van de wijziging is dat er niet alleen gekeken wordt naar de gevaarlijke stof die schip vervoert, maar ook naar het schip zelf als mogelijke “ontstekingsbron”. Dat heeft grote impact op het gehele ADN.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren