Besluit luchtvervoer gevaarlijke stoffen gewijzigd

In het Staatsblad (2017, 46) is het besluit gepubliceerd tot wijziging van het Besluit vervoer gevaarlijke stoffen door de lucht met militaire luchtvaartuigen. Dat besluit wordt op twee punten aangepast. In de eerste plaats wordt nu in artikel 1, eerste lid, f verwezen naar een NATO Standardization Agreement (STANAG) 4441. In de tweede plaats wordt nu in artikel 1, tweede lid verwezen naar het Besluit gevaarlijke stoffen door de lucht. Dit om onvolkomenheden uit het Besluit weg te nemen.

Het besluit treedt in werking op 1 maart 2017.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren