BASF sluit convenant toezicht met IVW

De Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW) en BASF Polyurethanes Benelux BV in Boxtel (BASF) hebben op 9 december een convenant gesloten. Zij hebben afspraken gemaakt over het verder verbeteren van de naleving van de wet- en regelgeving voor het vervoer van gevaarlijke stoffen en het verminderen van de toezichtlast. BASF is de eerste afzender van gevaarlijke stoffen die met de IVW een convenant sluit.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren