Atsma: 'centraliseer toezicht BRZO-bedrijven'

Staatssecretaris Atsma wil het toezicht op BRZO-bedrijven centraliseren, zo bleek uit het Algemeen Overleg (AO) Handhaving en Vergunningverlening van 15 september. In dit AO stond onder andere de Quickscan BRZO-bedrijven van de VROM-Inspectie op de agenda, uitgevoerd naar aanleiding van de brand bij Chemie-Pack. 


Opschalen
Staatssecretaris Atsma liet weten, evenals de Tweede Kamer, voorstander te zijn van het opschalen en bijeenbrengen van deskundigheid op het gebied van BRZO.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren