Arbeidsinspectie maakt inspectieprogramma bekend

De Arbeidsinspectie heeft via een brief van staatssecretaris Van Hoof van SZW aan de Tweede Kamer laten weten welke inspectieactiviteiten ze in 2007 op het terrein van gevaarlijke stoffen hebben voorgenomen. Uit de brief blijkt dat er in 2007 geen reguliere inspectieprojecten op stapel staan voor niet BRZO/ARIE-plichtige bedrijven. Voor bedrijven die wel onder de BRZO-regelgeving vallen, maakt de Arbeidsinspectie in de brief haar voornemens bekend waar de focus bij de inspectie op zal liggen.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren