Akzo Nobel: binnenkort van zwarte lijst af

Akzo Nobel verwacht op korte termijn van de zwarte lijst van brandonveilige chemische bedrijven af te mogen. ,,We zijn ten onrechte in een kwaad daglicht gezet’’ zegt Bob Stenneke, hoofd veiligheid en milieu van locatie Sassenheim.


Na de ramp bij Chemie-Pack in Moerdijk eiste de Tweede Kamer een rapport over de brandveiligheid bij chemische bedrijven in Nederland. Dat rapport moest er snel komen en dus zijn de bedrijven op twee onderdelen beoordeeld.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren