Afsprakenkader WE-nose ondertekend

Op 28 augustus 2015 is het afsprakenkader WE-nose ondertekend door Deltalinqs, Veiligheidsregio Rotterdam, DCMR en Havenbedrijf Rotterdam. Het WE-nose, een initiatief van de DCMR Milieudienst Rijnmond, Havenbedrijf Rotterdam, Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond en Provincie Zuid-Holland, bestaat uit een netwerk van elektronische 'neuzen' (e-noses). Deze staan binnen en buiten de beheergrenzen van het havengebied.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren