Voorstel dubbelwandige schepen naar de CCR

Auteur(s)

In internationaal verband wordt er al geruime tijd gesproken over de noodzaak om als binnentankvaart meer vloeibare producten in bulk met dubbelwandige schepen te gaan vervoeren. In juni van 2005 is er door de werkgroep gevaarlijke stoffen van de Centrale Commissie voor de Rijnvaart (CCR), besloten dat er in het ADN(R) van 2009 criteria voor watergevaarlijke stoffen moeten zijn opgenomen. De CCR in Straatsburg heeft de European Barge Union (EBU) gevraagd om met een voorstel met overgangsmaatregelen te komen omtrent het verplicht vervoeren van diverse producten in dubbelwandige schepen.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren